Благотворителност

На 15.01.2016 в НДК зала 3 от 19.00 часа  се проведе Благотворителен концерт в полза на Националният отбор по Астрономия и Астрофизика.

Със събраните средства /около 21 000 лева/ те ще осъществят участието си на Международната олимпиада по природни науки в Индия през декември, 2016 г.

Организатори на концерта са Радослав Христов от 12 п1 клас на ПГЕА и Даниел Георгиев – бивш ученик на ПГЕА и студент от Технически Университет- София.

blag pismo

КИРОВСКА КОЛЕДА

За поредна година ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И АВТОМАТИКА осъществи благородната си мисия КИРОВСКА КОЛЕДА  под наслов „Деца помагат на деца“. Събраната сума тази година беше предназначена за ИВАН. Въл1111нуващата среща се проведе на 18.12.2015 г. с Павлина Радкова (майка
на Иван ) и представителите на ПГЕА, които връчиха събраната сума в размер на 1000 лева. Весела Коледа, здрава и щастлива Нова Година пожелаха децата на Иван, а за себе си  здраве, късмет и да даряват повече  усмивки!

 

Благотворителен концерт в полза на СБАЛДОХЗ

сн3Благотворителен концерт на ученици от ПГЕА в полза на  ЦБАЛДОХЗ / Сециализирана болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания/- София.

Концерта е проведен с подкрепа на кмета на гр. София – г-жа Йорданка Фандъкова.

В концерта участва духовият оркестър на ПГЕА.

 

 

ВИДЕО